Ring oss!

Nytt liv til slitne gulv

La husets største møbel – gulvet – komme til sin rett. De fleste gulv kan bli som nye, eller enda bedre, med den rette behandlingen. Gulvbehandling og sliping gir bedre innemiljø, har økonomisk gevinst og er samtidig bærekraftig. 

Vi har kompetanse på ulike tresorter og tilbyr både sliping, behandling og legging av gulv. 

Noen av våre kunder:

Gulvsliping 

Ser gulvet slitent ut? Vi frisker opp gamle gulv og utfører sliping av alle typer parkett og tregulv. Etter sliping får gulvet overflatebehandling etter dine ønsker – matt, blank, ekstra slitesterk – du bestemmer.
Vi gir gjerne kvalifiserte råd. 

Slipemaskiner av høy standard sørger for en omtrent støvfri behandling, og selvfølgelig et lekkert resultat.

Se en av jobbene vi har gjort innen sliping av parkett ved
å klikke her:

Gulvbehandling

Med gulvbehandling får du nytt gulv uten å skifte ut det gamle! Vi hjelper deg med å velge den riktige metoden. Du kan velge mellom olje, voks, lakk eller maling. Ulike gulvbehandlinger gir gulvet ditt et helt nytt utseende og vil samtidig fremheve treets struktur.

Nybehandlede gulv er ikke bare lekre å se på, men er også mye lettere å renholde og har høyere slitestyrke.

Parkettlegging

Ønsker du å bytte gulv? Vi hjelper deg med hele prosessen fra fjerning av gammelt gulv til legging av alle typer nye gulv. Velger du gulv i heltre, finnes det mange muligheter. Du velger blant flere farger, mønstre og tykkelser. 

Vi tilbyr et stort utvalg av parkett og tregulv. Du har ønskene – vi kan bistå med råd og selvfølgelig profesjonell gulvlegging.

Vedlikehold av gulv

Vi påtar oss også vedlikehold av gulv og bruker ulike program og produkter for lakkerte gulv, hardvoksoljet gulv og oljet gulv. Dette er den kostnadseffektive måten å vedlikeholde ditt gulv på.

Ta tak før slitasjen går så langt at gulvet har behov for en full oppsliping. Kontakt oss for gulvvedlikehold i dag.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE:

Gulvkompagniet AS

Gulvkompagniet AS er Norges ledende leverandør av utstyr og rekvisita til
profesjonell sliping, legging og behandling av tregulv og parkett.

Osmo

Treoverflater behandlet med Osmo-produkter beholder sitt naturlige utseende og får en glatt overflate som er vann- og smussavvisende, tåler stor slitasje og blir motstandsdyktig mot søl.

Loba

Loba er kjent for innovasjon og er teknologiledende i bransjen, spesielt innenfor miljøvennlige og vannbaserte systemer.

Kontakt oss for mer informasjon om gulvbehandling,
gulvsliping eller gulvlegging

TA KONTAKT